Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Το Android L είναι το νέο λειτουργικό της Google για φορητές συσκευές




Το Android L είναι το νέο λειτουργικό της Google για φορητές συσκευές που εντυπωσίασε τους developers στο πρόσφατο συνέδριο Google I/O 2014 στο οποίο παρουσιάστηκε.
 Παρακάτω ακολουθούν μερικά νέα στοιχεία και δυνατότητες που ξεχώρισαν στο νέο mobile λειτουργικό και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε!....


1. Material Design

Το Material Design είναι ουσιαστικά μία νέα γλώσσα που θα έχουν στη διάθεση τους οι developers για να αλλάξουν ριζικά το περιβάλλον χρήσης του λειτουργικού συστήματος, ενώ ένα από τα σημαντικά του χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα να χρησιμοποιείται το ίδιο design εφαρμογών σε όλες τις συσκευές με Android L.

Επίσης, το Material Design δίνει μία αίσθηση 3D στις εφαρμογές και στο λειτουργικό, ενώ η γενικότερή του φιλοσοφία το κάνει πιο minimal, πιο καθαρό, με περισσότερα χρώματα και σκιές και γενικώς περισσότερο user-friendly.

2. Google Fit με Bluetooth 4.1

Το Google Fit συγκεντρώνει και καταγράφει πληροφορίες και δεδομένα που συλλέγει από τους αισθητήρες της συσκευής σε συνδυασμό με τις εφαρμογές φυσικής κατάστασης, με την Google να ανακοινώνει ότι θα συνεργαστεί με τις Nike, Adidas, Basis, RunKeeper, ενώ συνολικά θυμίζει αρκετά το HealthKit της Apple.

Το νέο Bluetooth 4.1, θα συνεργάζεται άψογα με το Android L, με μεγαλύτερη συμβατότητα συσκευών και καλύτερη επικοινωνία συσκευών.

3. Νέα πλήκτρα αφής

Ήδη οι τελευταίες Nexus συσκευές έχουν μόνο πλήκτρα αφής (εξαιρουμένων έντασης και ενεργοποίησης) και το νέο Android L, δείχνει το δρόμο και στις υπόλοιπες εταιρίες, ότι έτσι πρέπει να κατασκευάζουν τα επόμενα smartphones τους.

Η αλλαγή του Android L είναι τα νέα πλήκτρα αφής βρίσκονται σε διάφορα σημεία στην οθόνη, ενώ μεταφέρονται όπως περίπου γίνεται με τα chat heads από το Facebook Messenger.

4. Νέες ειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα στο: www.e-pcmag.gr