Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Nέο εργαλείο Google My Business

Google My Business Tool 500x274 Η Google βοηθά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με το νέο εργαλείο Google My Business Όταν κάποιος ασχολείται με τόσα πολλά εργαλεία της Google σε καθημερινή βάση, είναι εύκολο να ξεχνάμε ότι υπάρχουν επίσης πολλά εργαλεία για τις επιχειρήσεις. Τώρα, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει το Google My Business, ένα κέντρο διοίκησης όπου οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να διαχειριστούν την online παρουσία τους σε μια ποικιλία από υπηρεσίες της εταιρείας.
Η Google έχει δημιουργήσει τη νέα δυνατότητα, προκειμένου να φέρει στην επιφάνεια όλους τους τρόπους με τους....
οποίους η εταιρεία μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να «λάμψουν».
Για παράδειγμα, μπορείτε να ενημερώσετε τις πληροφορίες για την επιχείρησή σας στο Search, Maps και Google+ από ένα μόνο σημείο, το οποίο θα καταστήσει ευκολότερο για τους πελάτες να έρθουν σε επαφή με αυτήν. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φωτογραφίες της επιχείρησής σας και μια εικονική περιήγηση στο εσωτερικό για να βοηθήσετε τους πελάτες να πάρουν μια καλύτερη ιδέα γιατί το τι θα επισκεφθούν.
Είναι επίσης δυνατό να συνδεθείτε άμεσα με τους οπαδούς και τους πελάτες, ανταλλάσοντας ειδήσεις, εκδηλώσεις και άλλες σημαντικές ενημερώσεις από τη σελίδα Google+. Οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτή την ευκαιρία για να ελέγξουν τα σχόλια που δημοσιεύονται από τους χρήστες σε ολόκληρο το Διαδίκτυο και να απαντήσουν σε αυτούς.
Το Google My Business θα είναι πρακτικό όταν προσπαθούμε να κατανοήσουμε πώς οι άνθρωποι βρίσκουν και αλληλεπιδρούν με την επιχείρησή μας, χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένα στατιστικά και....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr