Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

“Windows Was Unable to Complete the Format” – Πως να το επιδιορθώσετε


How to Fix Windows Was Unable to Complete the Format Error Σφάλμα: “Windows Was Unable to Complete the Format”   Πως να το επιδιορθώσετε Εάν προσπαθείτε να κάνετε format σε ένα δίσκο usb, όμως λαμβάνετε το εξής μήνυμα σφάλματος “Windows Was Unable to Complete the Format”, τότε σας έχουμε τη λύση.
Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν τρεις απλοί τρόποι για να επιδιορθώσετε το συγκεκριμένο σφάλμα, οι οποίοι περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω.
Mέθοδος 1 – Διαχείριση δίσκων των Windows (Windows Disk Management)....

Παρά το μήνυμα σφάλματος που εμφανίζουν, τα Windows έχουν ό, τι ακριβώς χρειάζεται για να διαμορφώσετε με επιτυχία το USB σας και συνεπώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσετε αυτό το path:
Πίνακας Ελέγχου> Επιδόσεις και Συντήρηση> Εργαλεία διαχείρισης> Διαχείριση Υπολογιστή> Διαχείριση δίσκων
(Control Panel > Performance and Maintenance > Administrative Tools > Computer Management > Disk Management)
Ή απλά κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο “O υπολογιστής μου” στην επιφάνεια εργασίας και επιλέγετε “Διαχείριση” (“Management”). Στη συνέχεια επιλέγετε “Διαχείριση δίσκων” (“Disk management”) και θα εμφανιστεί ακριβώς το ίδιο μενού.
Σε αυτή την οθόνη, εντοπίστε τη μονάδα USB που θέλετε να διαμορφώσετε και επιλέξτε τη. Εάν υπάρχουν διαμερίσματα (partitions) στη μονάδα δίσκου, διαγράψετε τα όλα. Μόλις έχετε ένα μοναδικό στοιχείο, κάντε δεξί κλικ στη μονάδα δίσκου και πατήστε “Format”. Εάν η συσκευή είναι μεγαλύτερη από 4GB, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το σύστημα αρχείων NTFS.
Σημείωση: Μην χρησιμοποιείτε την επιλογή “Quick Format”! Θα πρέπει να διαμορφώσετε όλους τους τομείς δίσκου για να βεβαιωθείτε ότι όλα βαίνουν σωστά.

Μέθοδος 2 – HP USB Disk Storage Format Tool....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr