Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

H IBM αποφάσισε να διαθέσει τον supercomputer Watson στους software developers

H IBM αποφάσισε να διαθέσει τον Watson στους software developers μέσω μιας πλατφόρμας βασισμένης σε cloud, βοηθώντας έτσι τους προγραμματιστές να  δημιουργήσουν μια πλειάδα εφαρμογών.Ο Watson έχει χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων στην ιατρική, στην έρευνα αγοράς, ακόμα και ως βοηθός ευρείας χρήσης τύπου Siri.
 Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του το 2011 σε ένα project όπου τέθηκε απέναντι σε ανθρώπους, κοντράροντάς τους σε ένα παιχνίδι γνώσεων. Πλέον ο Watson θα ...
ανήκει στην ανθρωπότητα για το γενικότερο καλό.

“Μοιραζόμενοι τις ικανότητες του Watson με τον κόσμο, στοχεύουμε να τροφοδοτήσουμε την δημιουργία ενός νέου οικοσυστήματος που θα τροφοδοτήσει την καινοτομία, την δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα. Με αυτήν την κίνηση, η IBM κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την νέα εποχή του γνωσιακού computing”, δήλωσε ο Michael Rhodin, αντιπρόεδρος της IBM Software Solutions Group.
 
Το λανσάρισμα της πλατφόρμας Watson Developers Cloud θα προσκαλεί προγραμματιστές από όλων των ειδών και μεγεθών βιομηχανίες για να αποκτήσουν πρόσβαση στους πόρους του υπερυπολογιστή  και σε εργαλεία που συμπεριλαμβάνουν το developer toolkit, εκπαιδευτικό υλικό και πρόσβαση στο API του Watson.

Τα πρώτα αποτελέσματα της συνεργασίας IBM και developers αναμένεται να φτάνουν στο κοινό μέσα στην νέα χρονιά.

http://e-pcmag.gr/