Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Kάπως έτσι θα πρέπει να μοιάζει το Xbox One smartphone, αν βεβαίως κατασκευαστεί ποτέ!

Σύμφωνα με τον ευφάνταστο δημιουργό ενός βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα στο YouTube, κάπως έτσι θα πρέπει να μοιάζει το Xbox One smartphone, αν βεβαίως κατασκευαστεί ποτέ!
Η λογική υποδεικνύει ότι δεν είναι απίθανο να δούμε τη Microsoft να μπαίνει και στην αγορά του φορητού gaming, μέσω –γιατί όχι;- ενός smartphone, αφού ένα τέτοιο project θα είναι πλέον πιο εύκολο να υλοποιηθεί μετά και την πρόσφατη εξαγορά της Nokia.

Το υποθετικό λοιπόν gaming κινητό θα (πρέπει να) ενσωματώνει Full-HD οθόνη 6 ιντσών, προσφέροντας μια εκπληκτική εμπειρία gaming....


Ο επεξεργαστής του θα είναι οκταπύρηνος, με 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, και βεβαίως να είναι σε θέση να δέχεται Micro SD κάρτες έως 64GB για αποθήκευση games και multimedia αρχείων.

To Xbox One Smartphone θα τρέχει φυσικά Windows Phone 8 και οι σκανδάλες του θα θυμίζουν τις αντίστοιχες του controller της "μεγάλης" κονσόλας της Microsoft, παρότι το πάχος της συσκευής δεν θα ξεπερνά τα 8,7 χιλιοστά.

Η Kinect camera θα βρίσκεται στην πρόσοψή του, με τις λειτουργίες αναγνώρισης προσώπου τις έξυπνες βιντεοκλήσεις και την ανάλυση των 15MP να αποτελούν highlights.

Φυσικά, για να πάρει σάρκα και οστά το συγκριμένο smartphone, θα κάνουμε υπομονή μέχρι τα τέλη του 2015, αρκεί φυσικά να... πειστεί και η ίδια η Microsoft να το λανσάρει!

Το βίντεο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του T3 και του O2 Guru.


http://e-pcmag.gr