Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Το National Geographic διοργανώνει και φέτος διαγωνισμό φωτογραφίας

2013 National Geographic Photo Contest Submissions Open Έως 30 Νοεμβρίου οι υποβολές αιτήσεων για το διαγωνισμό φωτογραφίας του National Geographic

Το National Geographic διοργανώνει και φέτος το διαγωνισμό φωτογραφίας National Geographic Photo Contest 2013 και καλεί τους φωτογράφους από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν με τις φωτογραφίες τους.
Η υποβολή αιτήσεων για τον διαγωνισμό έχει ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τη συμμετοχή τους στην επίσημη ιστοσελίδα του National Geographic μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.
Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για επαγγελματίες φωτογράφους, αλλά και για ερασιτέχνες λάτρεις της ...
φωτογραφίας από όλο τον κόσμο. Για κάθε εικόνα που υποβάλλεται, απαιτείται παράβολο 15 δολαρίων  (€11), ενώ δεν υπάρχει όριο όσον αφορά τον αριθμό των εικόνων που μπορούν να υποβληθούν ανά συμμετέχοντα.
Όλοι οι διαγωνιζόμενοι διαγωνίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες: Άνθρωποι, Τοπία, Φύση.
Ο μεγάλος νικητής θα λάβει το ποσό των 10,000 δολαρίων (7.388 €) και την ευκαιρία να συμμετάσχει στο ετήσιο Σεμινάριο Φωτογραφίας του National Geographic που θα λάβει χώρα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Ουάσιγκτον, τον Ιανουάριο του 2014.

http://www.secnews.gr/