Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Smartphone με εύκαμπτη, "πανοραμική" οθόνη

H Samsung άνοιξε ως γνωστόν το χορό των συσκευών smartphone με κυρτή οθόνη παρουσιάζοντας το Galaxy Round και απ’ ότι φαίνεται αυτό ήταν μόνο η αρχή, σύμφωνα με ρεποτρτάζ του έγκυρου Bloomberg.Το Bloomberg ισχυρίζεται ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει ένα νέο κινητό τηλέφωνο με εύκαμπτη, “πανοραμική” οθόνη μέσα στο επόμενο έτος.
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μεγαλύτερο προσόν της οθόνης η οποία θα αποτελείται από τρία μέρη, είναι ότι ο χρήστης θα μπορεί να δει το περιεχόμενό της ακόμα....
και από ιδιαίτερα δύσκολες γωνίες.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν η οθόνη θα χρησιμοποιηθεί και σε κάποιο από τα μελλοντικά smartphones της σειράς Galaxy S / Galaxy Note, ή εάν η Samsung θα προτιμήσει να παρουσιάσει μια εντελώς νέα σειρά για να λανσάρει τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι η εταιρία δεν έχει οριστικοποιήσει τα πλάνα της για το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας της συσκευής αλλά οι πιθανότητες συντείνουν σε μια κυκλοφορία μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2014.

http://e-pcmag.gr