Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Tο Gran Turismo 7 στο PS4 εντός του 2014

Τι κι αν το Gran Turismo 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη (6 Δεκεμβρίου); Οι άνθρωποι της Polyphony Studios κοιτάζουν ήδη μπροστά (βασικά, εδώ και καιρό...), και μάλιστα ευελπιστούν ότι το Gran Turismo 7 θα είναι κοντά μας το 2014, σε PS4. Ο μεγάλος δημιουργός, Kazunori Yamauchi, μιλώντας στο γνωστό Top Gear, αποκάλυψε την λογική μιας τέτοιας κυκλοφορίας.
"Δεν θέλουμε να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του Gran Turismo 7. Στην καλύτερη περίπτωση, θα έρθει τον επόμενο χρόνο. Στο PS3 χρειάστηκε να φτάσουμε την κονσόλα στα όριά της, όμως στο ....
PS4 δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα, γι' αυτό και πιστεύω ότι θα τα πάμε ακόμα καλύτερα".



Πάντως, ο κατεξοχήν τομέας του (games), δεν είναι ο μόνος που μας απασχολεί όσον αφορά στο Gran Turismo. Έτσι, το φιλμ του franchise από την Columbia Pictures, πλησιάζει όλο και πιο γρήγορα, με μια εμφάνιση-έκπληξη. Ο Alex Tse, σεναριογράφος του Watchmen (μαζί με τον Zack Snyder), ενώ έχει δουλέψει και στο remake του The Crow, θα αναλάβει το σενάριο της GT ταινίας.
Για την ιστορία,  η ταινία θα περιστρέφεται γύρω από την ζωή του πρώτου νικητή του GT Academy, Lucas Ordoñez, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιός θα τον υποδυθεί. Ίσως ο Bryan Cranston. Όχι ε; Πάντως, ο Yamauchi έχει δηλώσει αισιόδοξος για την ποιότητα της μεταφοράς, και τον εμπιστευόμαστε.
Πηγή 1, 2
Πηγή photo

http://www.thegang.gr