Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Το επόμενο λογικό βήμα για την ανθρωπότητα είναι η δημιουργία διαστημικής βάσης στη Σελήνη

Το επόμενο λογικό βήμα για την ανθρωπότητα είναι η δημιουργία διαστημικής βάσης στη Σελήνη, στόχος για τον οποίον όλα τα έθνη θα έπρεπε να συνεργαστούν, σύμφωνα με τον γνωστό αστροναύτη Chris Hadfield.Ο Καναδός Hadfield που έγινε γνωστός από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και τον δείχνουν να τραγουδά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, δήλωσε στο Sky News, ότι η επιτυχής αποστολή της Κίνας στο φεγγάρι, μπορεί να προετοιμάσει το έδαφος για αυτόν τον σκοπό.
  Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, οι ...αστροναύτες θα μπορούσαν να ζήσουν στη Σελήνη, μέσα στα επόμενα 20 χρόνια ή περισσότερο.

"Ο λογικός τρόπος είναι όλοι μαζί. Ελπίζω, ότι αυτό δεν θα ήταν ένας αγώνας, όπου όλοι θα τρέχουν μέχρι να κόψουν το νήμα και θα σταματήσουν", είπε.

Ο Hadfield χαρακτήρισε την κινεζική αποστολή "σπουδαίο βήμα προς τα εμπρός", σημειώνοντας πως είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο  και απαιτητικό, να σταλεί και να προσγειωθεί κάτι στο φεγγάρι.

Πηγή: SkyNews
 
http://www.nooz.gr