Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Η Google αναπτύσσει δικά της εργαλεία για τον χειρισμό υπολογιστών Mac


Google Develops Own Tools to Handle Macs Since Apple Isn t Doing a Good Job Η Google αναπτύσσει δικά της εργαλεία για τον χειρισμό υπολογιστών Mac, δεδομένου ότι η Apple δεν κάνει καλή δουλειά Οι εταιρείες τεχνολογίας φαίνεται να θέλουν να έρχονται σε ρήξη, αλλά αυτή τη φορά, η δήλωση της Google δεν φαίνεται να έχει κανένα στοιχείο αντιπαλότητας.Η διαδικτυακή εταιρεία έχει περίπου 43.000 Macs και για όλη αυτή τη σειρά υπολογιστών, έπρεπε να δημιουργήσει τη δική της σειρά εργαλείων διαχείρισης. Γιατί; Λοιπόν, προφανώς γιατί η Apple δεν έχει κάνει τόσο καλή δουλειά στην υποστήριξη εργαλείων διαχείρισής της.
Οι μηχανικοί της Google δήλωσαν σε συνέντευξη: «Δεν χρησιμοποιούμε κανένα....
από τα εργαλεία της Apple για την διαχείριση των Macs. Η Apple παράγει δύο εργαλεία το server Mac OS X και το Apple Remote Desktop, τα οποία δεν μπορούν να διαχειριστούν πάνω από 50,100, 200 μηχανήματα.»
Έτσι, η εταιρεία ανέπτυξε τα δικά της εργαλεία ή επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία ανοικτού κώδικα για τη διαμόρφωση, τη συσκευασία διαχείρισης, τα επίπεδα του συστήματος παρακολούθησης και ό, τι άλλο χρειάζεται. Η Google είναι πρόθυμη να μοιραστεί ένα από τα εργαλεία, το οποίο ονομάζεται CanHazImage και θα είναι ανοιχτό για όλους.

http://www.secnews.gr