Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Eπιδιόρθωση για το bug SVCHOST

Windows XP SVCHOST Bug Fix to Be Launched quot Soon quot 409750 2 Σύντομα η επιδιόρθωση της ευπάθειας SVCHOST στα Windows XP Ακόμη και αν τα Windows XP πρόκειται να αποσυρθούν πολύ σύντομα, η Microsoft εξακολουθεί να προσπαθεί να επιδιορθώσει όλα τα σφάλματα που αναφέρθηκαν από τους χρήστες σχετικά με το παλιό λειτουργικό σύστημα. Η αλήθεια είναι οτι χρειάζεται αρκετή ώρα για μια ενημέρωση του κώδικα στα Windows XP, αλλά η Microsoft υποστηρίζει ότι καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κυκλοφορήσει τα patches όσο το δυνατόν συντομότερα.
Αυτή τη φορά, ο Doug Neal,....
senior manager για τα Windows, δήλωσε ότι  μια επιδιόρθωση για το bug SVCHOST, που προκαλεί τους επεξεργαστές να χρησιμοποιούν το 100% των δυνατοτήτων τους στα Windows XP, είναι πιθανό να κυκλοφορήσει σύντομα.
Το ζήτημα υπάρχει εδώ και καιρό και παρόλο που η Microsoft δήλωσε ότι αναζητούσε λύση για αυτό πριν από λίγους μήνες, καμία διόρθωση δεν έχει κυκλοφορήσει.
Αυτή τη φορά, ο Neal εξηγεί ότι η Redmond θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παράσχει στους χρήστες μια αναβάθμιση, αφού οι αναβαθμίσεις τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο απέτυχαν να επιδιορθώσουν το σφάλμα.
Ακόμα κι αν φαίνεται ότι η Microsoft έχει καταφέρει να εντοπίσει την αιτία του προβλήματος, δεν έχει ορίσει ημερομηνία κυκλοφορίας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι οι χρήστες να πάρουν την ενημέρωση του κώδικα.

http://www.secnews.gr