Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

H πρώτη υπηρεσία on demand streaming τηλεοπτικών σειρών στην Ελλάδα

Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων και η Victory Media, οι δύο πιο καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των media και των πνευματικών δικαιωμάτων, φέρνουν στην Ελλάδα την τηλεόραση του μέλλοντος ilovetv.gr, με την τεχνολογική υποστήριξη της nemo|online|.

To ilovetv.gr είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία, μοναδική στην Ελλάδα, που ανοίγει το δρόμο προς την διασκέδαση του μέλλοντος μέσω του ‘Ιντερνετ. Για πρώτη φορά το κοινό παίρνει την TV στα χέρια του, αποφασίζοντας τι θα δει και πότε θα το δει, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις!Οι τηλεθεατές γίνονται καναλάρχες,...
διαμορφώνοντας το δικό τους πρόγραμμα θέασης με τις αγαπημένες τους σειρές, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν όπου και όποτε θέλουν. Η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη και απλή.

Για την εξοικείωση του viewer με το ilovetv.gr, οι Αττικές Εκδόσεις και η Victory Media προσφέρουν Δωρεάν δοκιμή σε όλους. Με μια απλή εγγραφή όλοι έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του iLoveTV. Συγκεκριμένα, μία εβδομάδα στη διάθεση τους, για να απολαύσουν εντελώς δωρεάν έως και 5 ώρες θέασης όποιων επεισοδίων θέλουν από τις 36 διαθέσιμες σειρές (συνολικά 2.500επεισόδια)!

Χάρη στο ilovetv.gr οι τηλεθεατές έχουν την δυνατότητα να.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.e-pcmag.gr