Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Tο πρώτο αμάξι που καθαρίζεται μόνο του

Τέλος στα πλυντήρια αυτοκινήτων: Ιδού το πρώτο αμάξι που καθαρίζεται μόνο του [βΑν βαριέστε να πλύνετε το αυτοκίνητο σας και θεωρείτε τα πλυντήρια αυτοκινήτων «πολυτέλειες», τότε το νέο μοντέλο της Nissan έρχεται να... καθαρίσει για σας.
Ο ιαπωνικός κολοσσός παρουσίασε το πρώτο «αυτοκαθαριζόμενο αυτοκίνητο» που θα κάνει το συμβατικό πλύσιμο αυτοκινήτων παρελθόν.
Οι μηχανικοί της στο Ηνωμένο Βασίλειο πειραματίστηκαν με....
μία «νανο-τεχνολογία χρωμάτων» που απωθεί τη βρομιά προτού λερώσει το αμάξωμα.
Προς το παρόν η πρωτοποριακή μέθοδος βαφής δοκιμάζεται στο Σάντερλαντ της Βρετανίας για τα νέα Nissan Note. Η τιμή δεν έχει οριστεί ακόμη, αλλά πιθανότατα θα κυμαίνεται στα 450€ επιπλέον, από την τιμή του αυτοκινήτου.
Ένας εκπρόσωπος της Nissan, δήλωσε «Το πλύσιμο ενός αυτοκινήτου μπορεί να είναι μια δαπανηρή αγγαρεία. Σε απάντηση, η Nissan έχει ξεκινήσει δοκιμές με μία πρωτοποριακή τεχνολογία βαφής που απωθεί τη λάσπη, τη βροχή και την καθημερινή βρωμιά, που σημαίνει ότι οι οδηγοί μπορεί να μην ξαναχρειαστεί να καθαρίσουν το αυτοκινητό τους.»
Οι επιστήμονες έχουν αναπτύξει ένα....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iefimerida.gr