Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Δωρεάν Windows XP μέσα από Windows 8

Windows XP Windows XPΗ Microsoft παλαιότερα, είχε δώσει στους χρήστες των Windows 7 μία εφαρμογή για να τρέχουν παλαιότερα προγράμματα σε Windows XP Mode. Με τα Windows 8, ωστόσο, ότι η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται επίσημα, και αν θέλετε να τρέξετε τα Windows ΧP σε μια εικονική μηχανή, θα πρέπει να έχετε άδεια για αυτό. Παρακάτω προσφέρουμε μια λύση.Το εργαλείο της Microsoft, WindowsXPMode_en-us.exe, διανέμετε δωρεάν από την εταιρεία, και μέσα του έχει κρυμμένο ένα αρχείο που περιέχει το ....
VirtualXPVHD των Windows XP που μπορεί να τρέξει σε μια εικονική μηχανή. Το vhd αυτό είναι νόμιμο γιατί προσφέρεται από την Microsoft, και το καλύτερο είναι ότι δεν απαιτεί κλειδί ενεργοποίησης. Έτσι μπορείτε να το τρέξετε στο VirtualBox και να έχετε ένα δωρεάν λειτουργικό σύστημα. Πως; Διαβάστε παρακάτω την διαδικασία και ακολουθήστε τα βήματα:
Κατεβάστε το WindowsXPMode_en – us.exe από τη Microsoft. Θα πρέπει να εκτελέσετε το εργαλείο επικύρωσης για να αποδείξετε στην εταιρεία ότι το αντίγραφο των Windows που χρησιμοποιείτε είναι έγκυρο.
Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το 7-Zip, WwinRAR ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο συμπίεσης-αποσυμπίεσης για να ανοίξετε το .exe σαν αρχείο.
Μέσα από τα αποσυμπιεσμένα αρχεία, ανοίξτε το φάκελο sources και θα βρείτε το «xpm.»....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr