Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Μαζεύουμε 5000 υπογραφές για την δημιουργία της εφαρμογής PedoTarget εντοπισμού παιδόφιλων!

pedotarget Μαζεύουμε 5000 υπογραφές για την δημιουργία της εφαρμογής PedoTarget εντοπισμού παιδόφιλων!ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ (PEDOTARGET).
Το SecNews ανακοινώνει την έναρξη συγκέντρωσης υπογραφών για την ΑΜΕΣΗ νομοθετική ρύθμιση αναφορικά με την πλήρη δημοσιοποίηση στοιχείων παιδόφιλών ή προσώπων που έχουν απασχολήσει τις αρχές για εγκλήματα εναντίον παιδιών. ....

Όπως είχαμε ανακοινώσει σε προγενέστερο post, είναι απαίτηση εκατοντάδων οικογενειών η δημιουργία εφαρμογής (APP) για κινητά τηλέφωνα που θα επιτρέπει την διαρκή ενημέρωση αλλά και προσδιορισμό της θέσης παιδόφιλων ή προσώπων με παραβατική συμπεριφορά εναντίον παιδιών.
Το SecNews σε συνεργασία με φορείς, ανεξάρτητους ερευνητές & μηχανικούς πληροφορικής (οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις τους αφιλοκερδώς) έχει ήδη δημιουργήσει τις απαραίτητες τεχνικές συνθήκες ανάπτυξης, επέκτασης και διάθεσης της εφαρμογής με το όνομα PedoTarget.
                             social media pedophiles 450x254 Μαζεύουμε 5000 υπογραφές για την δημιουργία της εφαρμογής PedoTarget εντοπισμού παιδόφιλων!
Το ζήτημα δημιουργίας της εφαρμογής, προσκρούει όμως στην έλλειψη νομοθετικής ρύθμισης για την πλήρη δημοσίευσης στοιχείων παιδόφιλων.  Η συντακτική ομάδα αποφάσισε την διεξαγωγή εκστρατείας συγκέντρωσης υπογραφών για το θέμα και κοινοποίηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Λόγω των διαστάσεων που έχει λάβει η παιδοφιλία και η παιδική πορνογραφία στην Ελλάδα, θέτουμε προ των ευθυνών τους ιθύνοντες για την ΑΜΕΣΗ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ νομοθετική επίλυση του ζητήματος το συντομότερο δυνατό!
H εφαρμογή (PedoTarget)   περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστο τα παρακάτω χαρακτηριστικά:...

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr