Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Τrend Micro:Έκθεση σχετικά με τις underground διαδικτυακές αγορές της Ρωσίας

Trend Micro Publishes Research Paper on Russian Cybercrime Underground Η Τrend Micro αναλύει τις underground διαδικτυακές αγορές της ΡωσίαςO ερευνητής ασφάλειας της Trend Micro, Max Goncharov, δημοσίευσε μια νέα έκθεση σχετικά με τις underground διαδικτυακές αγορές της Ρωσίας.
Η έκθεση αποκαλύπτει ενδιαφέροντα στοιχεία για τους σκοτεινούς διαδικτυακούς ιστότοπους της χώρας, καθώς και για τις υπηρεσίες που αυτοί προσφέρουν.
Όταν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2004, οι underground κοινότητες χρησιμοποιούταν από εγκληματίες του....
κυβερνοχώρου για την ανταλλαγή πληροφοριών. Ωστόσο, σιγά-σιγά εξελίχθηκαν σε οργανωμένες αγορές που χρησιμοποιούνται για την διακίνηση κάθε λογής παράνομων προϊόντων και υπηρεσιών. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι παράγοντες του ρωσικού underground ειδικεύονται στην πώληση συστημάτων κατεύθυνσης κυκλοφορίας (TDSs ) και στη διάθεση pay-per-install(PPI) υπηρεσιών.
Δεδομένου ότι ορισμένες υπηρεσίες και προϊόντα δεν είναι τόσο καλά ή αξιόπιστα, πωλητές και αγοραστές βασίζονται όλο και περισσότερο στα escrows ή “garants”, δηλαδή σε τρίτους που λαμβάνουν ποσοστά επί της τιμής πώλησης (από 2 έως 15 %) σε αντάλλαγμα για την εξασφάλιση της ασφάλειας τόσο των πωλητών όσο και των αγοραστών.
Οι υπόγειες ιστοσελίδες μπορεί να αριθμούν δεκάδες χιλιάδες μοναδικά μέλη. Τα μέλη αυτά βασίζονται σε διάφορες μεθόδους (Tor και VPN) για να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, και προσδιορίζονται μόνο με βάση τα ψευδώνυμά τους και τους αριθμούς ICQ.
Η ρωσική underground αγορά είναι ακριβώς όπως οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση:....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr