Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Η Samsung Electronics υποσχέθηκε να αποζημιώσει εργαζομένους με καρκίνο

Η Samsung Electronics υποσχέθηκε να αποζημιώσει πολλούς εργαζομένους της που υποστηρίζουν ότι προσβλήθηκαν από καρκίνο δουλεύοντας σε εργοστάσια του νοτιοκορεατικού ομίλου που κατασκευάζουν ημιαγωγούς.Η πρώτη στον κόσμο εταιρεία τηλεφώνων πολλαπλών λειτουργιών και ηλεκτρονικής μνήμης αρνήθηκε να διευκρινίσει τον αριθμό των προσώπων που αφορά αυτό το σχέδιο συμφωνίας.Τα έξι τελευταία χρόνια, περίπου σαράντα εργαζόμενοι κατέθεσαν προσφυγή ενώπιον της.... κυβερνητικής Υπηρεσίας Αποζημιώσεων και Υγείας των Κορεατών Εργαζομένων.Σε ανακοίνωσή του, ο γενικός διευθυντής της Samsung, ο Κουόν Ο-Χιούν, αναφέρει πως ο όμιλος θα προσφέρει "μια αρμόζουσα αποζημίωση" στους μισθωτούς που προσβλήθηκαν από τη νόσο αυτή ή στις οικογένειες αυτών που απεβίωσαν εξαιτίας της.
"Αποτύχαμε να προσφέρουμε την απαραίτητη προσοχή στον πόνο και τις δυσκολίες των θυμάτων και των οικογενειών τους", αναφέρει στην ανακοίνωση. Η Samsung θα συστήσει μια ομάδα διαιτησίας για να καθορίσει τον τρόπο καταβολής των αποζημιώσεων, προσθέτει.

Η Samsung ανέκαθεν αρνούνταν ότι οι καρκίνοι των εργαζομένων είναι....
 
Διαβάστε περισσότερα στο: www.nooz.gr