Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Έλεγχος DNA μέσω iPhone

Apple: Έλεγχος DNA μέσω iPhone AppleΗ Apple συνεχίζει να έχει μεγαλόπνοα σχέδια και αυτή τη φορά στόχος της είναι να παρέχει στους κατόχους iPhone τη δυνατότητα να προβαίνουν σε ελέγχους του DNA τους μέσω εφαρμογών που ετοιμάζεται να λανσάρει, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του MIT Technology Review, που επικαλείται πηγές οι οποίες έχουν γνώση επί του θέματος.
Στόχος της είναι να επιτρέψει στον χρήστη να μπορεί να επιδείξει και μοιραστεί πληροφορίες ....
DNA με διαφορετικούς παραλήπτες, περιλαμβανομένων επιστημόνων.

Οι συγκεκριμένες εφαρμογές βασίζονται στο ResearchKit. Πρόκειται για μια πλατφόρμα λογισμικού που η εταιρεία παρουσίασε τον Μάρτιο και βοηθά νοσοκομεία ή επιστήμονες να πραγματοποιούν ιατρικές μελέτες σε i Phone, συλλέγοντας δεδομένα από τους αισθητήρες των συσκευών ή μέσω ερευνών.
Ήδη οι πρώτες πέντε πέντε εφαρμογές- μία εκ των οποίων είναι η m Power, που παρακολουθεί συμπτώματα Πάρκινσον- «κέρδισαν» χιλιάδες συμμετέχοντες μέσα σε πολύ λίγες ημέρες.
«Η Apple λάνσαρε το Research Kit και είδε φανταστική αντίδραση. Το προφανές επόμενο βήμα είναι η συλλογή DNA» αναφέρει ο Gholson Lyon, γενετιστής στο Cold Spring Harbor Laboratory, ο οποίος δεν εμπλέκεται στις μελέτες.
Στο πλαίσιο δύο μελετών που έχει σχεδιάσει η εταιρεία, δεν πρόκειται να.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr