Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

H Microsoft θα επιτρέψει στους χρήστες των Windows XP να αναβαθμίσουν σε Windows 10 με 35 ευρώ


xp windows 10 Windows 10Είναι γνωστό πια, ότι τα Windows 10 θα κυκλοφορήσουν σαν δωρεάν αναβάθμιση για τους χρήστες των Windows 7 και 8 κατά τη διάρκεια των πρώτων 12 μηνών της διαθεσιμότητας του προϊόντος.Η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει όμως τίποτα ακόμη για τις παλαιότερες εκδόσεις των Windows, όπως τα Vista και XP, ή τις τιμές για τους χρήστες που θέλουν να αναβαθμίσουν το παλιό τους λειτουργικό σύστημα.
Όμως, νέες φήμες που προέρχονται από τον ....
Ρώσο leaker, WZor αναφέρουν ότι η Microsoft θα επιτρέψει στους χρήστες των Windows XP να αναβαθμίσουν σε Windows 10 με 39,99 δολάρια ή γύρω στα 35 ευρώ, πιθανότατα κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου κυκλοφορίας του νέου λειτουργικού.
Να υπενθυμίσουμε ότι σχεδόν όλες οι διαρροές που προέρχονται από τον WZor είναι αρκετά αξιόπιστες.
Η Microsoft δεν έχει ακόμη αποκαλύψει αν προτίθεται να προσφέρει άμεση αναβάθμιση από τα Windows XP σε Windows 10 κάτι το οποίο θα κάνει την διαδικασία πολύ πιο εύκολη και γρήγορη.
Το σίγουρο είναι ότι οι υπολογιστές που αυτή τη στιγμή τρέχουν με Windows XP θα πρέπει να αναβαθμίσουν το υλικό τους για να τρέξουν Windows 10, κάτι που όπως θα δείτε παρακάτω θα κοστίσει αρκετά.


Ας δούμε όμως τις κύριες απαιτήσεις συστήματος των Windows XP:....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr