Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Η Microsoft γιορτάζει τα 25 χρόνια του Microsoft Solitaire

Το παιχνίδι της πασιέντζας στα Windows γίνεται 25 ετών και η Microsoft το γιορτάζει.Η εταιρεία ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 25 χρόνια του Solitaire στα Windows με ένα διαγωνισμό.
Οι υπάλληλοι της Microsoft θα ανταγωνιστούν στην πασιέντζα και οι νικητές θα αντιμετωπίσουν όσους από τον κόσμο δηλώσουν συμμετοχή.Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν σε 5 διαφορετικά modes, καθώς στα κλασικά FreeCell, Spider και Klondike, προστέθηκαν τα νέα TriPeaks και Pyramid. Τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν λεπτομέρειες ....
σχετικά με την ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού και τη διαδικασία.Το παιχνίδι της πασιέντζας για τα Windows δημιουργήθηκε το 1989 από τον Wes Cherry και εμφανίστηκε πρώτη φορά στα Windows 3.0.
Μπορεί να το παιχνίδι να είναι μέρος της διασκεδάσης που προσφέρουν οι υπολογιστές, ωστόσο ο στόχος του ήταν και να εξοικειώσει τους χρήστες με το ποντίκι [drag and drop κ.λπ.] και τους υπολογιστές γενικότερα.
Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι θα είναι.....

Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com